+385 1 2341 860 info@alimi.hr

O nama

Našim iskustvom i dokazanom kvalitetom rada stekli smo povjerenje naših korisnika. 

Garantiramo Vam kvalitetu naših usluga te pouzdane i provjerene djelatnike.

Posjedujemo  osiguranje od odgovornosti iz djelatnosti kojima se bavimo

– Alimi d.o.o.


O nama Višegodišnjim iskustvom i dokazanom kvalitetom rada stekli smo povjerenje stalnih klijenata.

 

Alimi d.o.o.

je privatna tvrtka osnovana 1995. godine prvenstveno kao knjigovodstveni servis i financijsko savjetovalište.  Od 2009 godine širimo djelatnost te postajemo kompletan poslovni servis za male i srednje tvrtke, kojima nudimo kompletnu pomoć u poslovanju a vezanu za outsourcing usluge.

Tako postajemo specijalizirani za čišćenje i održavanje poslovnih i stambenih prostora.

Sa sjedištem u Zagrebu, u mogućnosti smo pružiti naše outsourcing usluge, te na taj način smanjiti Vaše troškove, nadoknaditi nedostatak kadrova ili povećati Vašu konkurentnost.


Naše djelatnosti:

  • poslovnih prostora (brisanje uredske i birotehničke opreme čišćenje sanitarija, pranje prozora, pražnjenje koševa, zalijevanje cvijeća, usisavanje tepiha, brisanje tvrdih površina, održavanje kuhinja, pranje stubišta) 
  • privatnih prostora (čišćenje sanitarija, pranje prozora, zalijevanje cvijeća, usisavanje, brisanje tvrdih površina, održavanje kuhinja, peglanje…)
  • stambenih zgrada (pranje stubišta i hodnika, čišćenje rukohvata, čišćenje lifta, čišćenje zajedničkih prostorija, pranje prozora i ostalih staklenih površina, usisavanje tepiha, pražnjenje koševa s odbačenim papirima, promotivnim materijalima,…
  • SVAKODNEVNA ČIŠĆENJA- dnevna, tjedna, periodička održavanja prostora
  • IZVANREDNA ČIŠĆENJA- sva potrebna čišćenja i usluge prema zahtjevu.

Čišćenje vršimo prema dogovorenim terminima,  koji su definirani ugovorom ili  narudžbom nakon pregleda prostora koji se čisti i sastanka na lokaciji korisnika. Sva oprema za čišćenja se redovito servisira a sredstva za čiščenje koja se koriste u našem radu posjeduju sve potrebne certifikate.

  • Intencija društva je pratiti male i srednje poduzetnike u financijsko-knjigovodstvenom poslovanju na način prilagođen poduzetniku i njegovim potrebama.
  • Uz pomoć računalnog sustava i suvremenih softverskih rješenja, nudimo Vam cjelovitu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu.
  • Svojim korisnicima pružati prijateljsku suradnju, povjerljivost, te profesionalan i odgovoran odnos prema poslu i obvezama, što omogućava usmjerenost poduzetnika na rezultate poslovanja i napredak.